Lattiahionta Työt

Marmorilaatta lattia kiilloitettuna

Timanttihionta soveltuu kivi- ja betonilattioille jotka ovat kuluneet, naarmuuntuneet, tummuneet, tai rapautuneet.

Suoritamme betonilattioiden hiontatöitä betoniliiman poistosta kiiltohiottuun lattiaan.

Betoniliiman poisto suoritetaan timanttihionnalla sopivaa karkeutta käyttäen jolloin betoni saadaan kuivumaan ja siihen saadaan riittävän hyvä tartunta tasoitteille tai mattoliimoille.

Betoniliiman poiston hinta on noin 1,7€ -2.5€ rippuen kohteen koosta ja luonteesta.

Kiiltohiotut lattiat hiotaan nimensä mukaisesti kiiltäviksi esimerkiksi 400 grid(matta/samettipinta) ,   800 grid(kiiltävä/markettilattia) ja 1000-3000 grid(täysi kiiltolattia).

Timanttihiontaa voidaan käyttää monessa tarkoituksessa esim. mattoliimojen ,betoniliimojen poistossa tai lattian epätasaisuuksien korjauksissa. Kannattaa kysyä rohkeasti koska pystymme kalustollamme tekemään monen monituista hommaa.   

Kiiltolattiat käsitellään hionnan yhteydessä sillikaatilla tai litiumsilikaatilla jolla saadaan lattian pintalujuus kasvamaan merkittävästi ja valmis lattia käsitellään sulkuaineella joka tukkii betonissa olevia huokoisia ja tämän jälkeen lattia ajetaan pehmyt laikkaa käyttäen lopulliseen kiiltoonsa. 

Olisi hullua jättää kysymättä tarjousta lattiatöistä koska ammattitaito ei tosiaan tule pelkästään kirjoja lukemalla vaan töitä on pitänyt tehdä ja oppia konstit ja niksit ns. kantapään kautta joka on varma ja hyvä tapa oppia tekemään asiat oikein.

Lattia urakoissa voi soitella Juha Kekäläiselle puh.040 5514576 tai voit jättää vapaa luontoisen  tarjouskyselyn sähköpostiin myynti@jklkivi.fi

Alla olevissa kuvissa on esimerkki autotallista jossa ajan saatossa lattiaan oli pinttynyt likaa ,öljyä ja muita epäpuhtauksia jotka eivät pesemällä suostunneet lattiasta irtoamaan joten vaihtoehtona oli hioda lattiasta karkealla hionnalla epäpuhtaudet pois jonka jälkeen lattia kiilloitettiin ja käsiteltiin sealerilla jolla saatiin lattiasta vettä ,öljyjä ja muita epäpuhtauksia hylkivä ja samalla helppo hoitoinen.  

Ennen työn aloitusta

Loppu tulos